Recreatief Badmintontoernooi 2018.

Dit jaar wordt op maandag 26 en woensdag 28 maart voor de 44ste keer het Recreatief Badmintontoernooi georganiseerd. Twee avonden zal de Sport- en turnhal Winterswijk het decor zijn van dit sportieve evenement.

Het is een toernooi dat al georganiseerd wordt sinds de begindagen van de vereniging. Daarmee is het Recreatief Badmintontoernooi een vaste waarde gebleken op de Winterswijkse sportagenda. Het sportieve en gezellige karakter van het toernooi wordt al jaren gewaardeerd door de deelnemers en daarom is het bij uitstek geschikt voor vrienden(groepen), buurtverenigingen, familieleden en collega’s.

't Pluumke website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant