Sportief plezier voor jong en oud.

De Winterswijkse Tennis Club (WTC) is een gezellige vereniging van mensen met een passie voor tennis. Tennis vergt een combinatie van balgevoel, techniek, inzet en inzicht. Daarbij is het vooral ook heel leuk. Of je nu jong bent of al wat ouder, beginner of gevorderd, competitief bent ingesteld of vooral sportieve gezelligheid zoekt, in elke leeft ijd en op ieder niveau vind je partners om mee te tennissen.

Tennissen kun je natuurlijk met een vaste vriendengroep. Maar WTC organiseert ook zogenoemde tossavonden voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast kun je ook tennissen in team- en competitieverband. Kortom; je kunt spelen op een manier die aansluit bij jouw vaardigheid en jouw ambitie.

De vereniging kent verschillende vrijwilligers die als mentor nieuwe leden wegwijs maken binnen de vereniging. Hierdoor vinden enthousiaste nieuwelingen makkelijk aansluiting bij de juiste tennispartners. Daarmee ervaren ze niet alleen het plezier dat tennis gee , maar ook de gezelligheid die de vereniging bindt.

WTC Tennis website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant