Naast plezier op het veld ook veel aandacht voor het verenigingsleven.

Uiteraard staat bij BC ’t Pluumke ’67 de dynamische badmintonsport centraal. Maar het actieve bestuur en de verschillende commissies organiseren ook veel andere activiteiten voor de leden. De seizoensafsluiting is ieder jaar één van de hoogtepunten. Op deze dag worden er activiteiten georganiseerd voor alle leden van de vereniging.

De jeugd onderneemt ieder jaar een verassende groepsactiviteit en aansluitend is er een gezellige barbecue samen met de senioren. De onderlinge binding wordt hierdoor versterkt. Een ander mooi voorbeeld is de clinic van Olympisch badmintonster Selena Piek. Deze wereldtopper verzorgde een interactieve demonstratie in de Winterswijkse sporthal voor de leden van de vereniging en andere belangstellenden.
Ook het jaarlijkse Kersttoernooi van BC ’t Pluumke ’67 is een belangrijk evenement op de clubagenda. Tijdens dit toernooi geen reguliere badmintonwedstrijden maar ludieke, gekke en rare badmintonbanen in een sfeervol verlichte sporthal met kleurrijk verklede badmintonners. Niet voor niets is één van de veelgehoorde kreten bij BC ’t Pluumke ’67 ‘Een vereniging met sportiviteit en gezelligheid op hoog niveau!’.

't Pluumke '67 website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant