De grootste binnensport-vereniging van Winterswijk.

Penta Winterswijk is dé gymsportvereniging van Winterswijk en buurtschappen met meer dan 1200 leden en het meest veelzijdige gymsportaanbod van de regio. Penta Winterswijk staat midden in de samenleving en zoekt nadrukkelijk de verbinding met maatschappelijke partners zoals de gemeente, onderwijs, sportorganisaties en zorg.

Voor iedereen biedt Penta Winterswijk beweging, ook voor mensen met een beperking. Vanaf het moment dat je kunt bewegen tot het moment dat lopen niet meer vanzelfsprekend is.

De grootste binnensportvereniging van Winterswijk en omstreken en tevens de grootste gymsportaanbieder in de Achterhoek vraagt om een goede organisatie.

Sinds de fusie van de 5 Winterswijkse gymnastiekverenigingen op 1 augustus 2015 heeft de vereniging een 9-koppig bestuur en meerdere commissies, waaronder de buurtschapsraden welke er voor zorgen dat het niet alleen bruist in het centrum, maar ook er buiten. Een groot aantal vrijwilligers en professionals zet zich met hart en ziel in voor de club. Zij zijn de drijvende kracht van onze vereniging.

Penta Winterswijk website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant