FC Trias: een voetbalvereniging met grote maatschappelijke betrokkenheid.

In 2008 zijn de poorten van ’t Huitinkveld aan de Bataafseweg voor het eerst geopend. Sindsdien maken de voetballers en voetbalsters van FC Trias volop gebruik van alle faciliteiten. FC Trias draait voor het grootste deel op de inzet van vrijwilligers. Kortom: in de Winterswijkse gemeenschap neemt FC Trias als vereniging een belangrijke plaats in.

FC Trias levert inmiddels een nog grotere bijdrage de samenleving. Op verzoek van de gemeente heeft FC Trias verschillende mogelijkheden bekeken om sportcomplex ’t Huitinkveld ook buiten de weekenden en avonden open te stellen. Afgelopen jaar is er in samenwerking met zorgorganisatie Estinea actief invulling gegeven aan deze wens. Door de vele handige vrijwilligers van de vereniging is in 2017 een wasserette gerealiseerd om de verenigingswas van de leden van FC Trias te verzorgen.

Sinds eind januari is de wasserette in gebruik en biedt het complex verschillende plaatsen aan mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onder begeleiding van Estinea hebben ze een waardevolle dagbesteding en kunnen ze  een bijdrage leveren aan het verenigingsleven.

FC Trias website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant