Vosseveld heeft zo’n kleine 300 leden.

Bij de senioren spelen er 4 elftallen in de competitie, waar de eerste 2 elftallen prestatie-gericht spelen en de 2 lagere elftallen in de meer recreatieve klassen spelen. Het sterk verjongde eerste elftal, met op 3 spelers na alle spelers onder de 21 jaar, heeft een aantal zeer goede wedstrijden gespeeld in de huidige competitie en dit biedt zeker volop perspectief voor de toekomst.

Als aanvulling op deze reguliere competities, zijn er ook plannen om te starten met 35+ en 45+ plus, 7 tegen 7 voetbal.

Bij de junioren zijn er 1 of meerdere elftallen actief in elke leeftijdsklasse. Voetballen op een zo’n hoog mogelijk niveau is onze doelstelling zonder dat gezelligheid en sfeer uit het oog wordt verloren.
De standaard-elftallen per leeftijds-categorie spelen allen 3e klasse of hoger. Voor de winterstop zijn er weer mooie resultaten gerealiseerd binnen onze jeugdafdeling.

De JO 13-1 behaalde in november ongeslagen het kampioenschap in de 3e klasse en gaat vol vertrouwen de strijd aan in de 2e klasse.

Een unieke prestatie werd behaald door de JO 11-1 die zelfs kampioen werden in de 2e klasse en die het in de voorjaars-competitie gaan opnemen tegen de standaard-elftallen van alle grote verenigingen in de 1e klasse.

Beide elftallen zitten ook in de halve finale van de beker-competitie.

vv Vosseveld website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant