Flinke groei bij HCW de afgelopen jaren.

Handbalvereniging HCW heeft de afgelopen jaren een flinke groei van de jeugd doorgemaakt. Het begon met 2 meiden die graag wilden handballen. Cindy Bollen keepster van Dames 1 wilde die uitdaging aangaan en ging deze meiden trainen.

Elke week kwamen deze 2 meiden trouw om een uur te trainen. Als snel kwamen daar vriendinnetjes bij en zo groeide er een mooi handbalteam.

De sport handbal werd steeds meer bekend onder de jeugd en d.m.v. mini instuiven, handbalclinics op scholen en het jaarlijkse school kersthandbaltoernooi zorgden ervoor dat er meer en meer jeugd kwam handballen.

Nu enkele jaren later spelen er 5 jeugdteams in de handbal competitie. Er is nog een groep en dat is onze jongste jeugd de F-jeugd en kabouters (leeftijd 5 t/m 8).

Dit team groeit met de week en spelen één keer in de maand een toernooi.
Naast de groeiende jeugd hebben we dit seizoen ook een Dames-midweek team. Dit team speelt één keer per twee weken een wedstrijd op een doordeweekse avond en doet mee in de midweekcompetitie.

Iets waar we enorm trots op zijn. Oud handballers en moeders van de jeugd vormen samen dit team en plezier staat voorop.

Hcw is trots dat de vereniging zo is gegroeid afgelopen jaren, en nog steeds….

Dat was niet gebeurd zonder de inzet van haar leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren. We blijven dit doorzetten en proberen nog meer jeugd aan het sport te krijgen en warm te krijgen om te gaan handballen.

HCW Winterswijk website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant