BC ’t Pluumke ’67 een vereniging voor alle leeftijden.

De badmintonsport kan beoefend worden door sportievelingen van alle leeftijden. Het ledenbestand van BC ’t Pluumke ’67 laat ook zien dat alle leeftijden vertegenwoordigd zijn.

Voor de jongste badmintonners zijn er jeugdtrainingen onder leiding van enthousiaste trainers. Maar ook voor ouderen die graag recreatief willen badmintonnen is er plek tijdens de speelavonden voor recreanten. En ook voor ieder niveau is er plaats binnen de vereniging. Zowel voor de beginner als voor de ervaren en gevorderde competitiespeler is er gelegenheid om op zijn of haar niveau de sport te beoefenen. Voor iedere groep zijn er speelmomenten zodat ieder lid medespelers treft van zijn het zelfde niveau.

't Pluumke '67 website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant