De gezelligste hockeyclub van de Achterhoek!

Al 85 jaar vervult WMHC Avanti een regiofunctie in de Achterhoek voor de hockeysport.

Als één van de oudste verenigingen maakt Avanti, met inmiddels al ruim 360 leden, dan ook een belangrijk onderdeel uit van het Winterswijkse sportaanbod. Iedere sportvereniging heeft altijd ambitie tot groei, dat is niet geheel onbelangrijk, maar voor WMHC Avanti niet het doel. Wij vinden het belangrijk dat we als vereniging groeien in kwaliteit, ontwikkeling en met elkaar het plezier in hockey blijven behouden. Door de saamhorigheid en het respect binnen onze vereniging slagen wij hier al 85 jaar in en hopelijk mogen we er nog minimaal 85 jaar bij optellen.

WMHC Avanti website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant