Sponsoren, Business club.

FC Winterswijk is een unieke voetbalclub, met een sterke regionale binding. Met bijna 1.500 leden is de club een van de groteren in Nederland. Jaarlijks bezoeken ongeveer 100.000 mensen de thuishaven, Sportpark Jaspers. Een prachtig marketinginstrument voor veel bedrijven.

Momenteel telt FC Winterswijk ongeveer 185 sponsoren waarvan 125 business-leden, waar elk seizoen het e.e.a. voor georganiseerd word zoals bedrijfsbezoekjes, bezoek aan een voetbalwedstrijd van een BVO, een sponsoravond (spreker) en een activiteit.

Dit seizoen hebben we al een bezoek gebracht aan Dekalu, een prachtig bedrijf in Winterswijk.

In het najaar van 2017 zijn we naar een thuiswedstrijd van Schalke ‘04 geweest.

Februari 2018 stond er een sponsoravond op het programma, dit keer waren Henk Fräser, trainer van Vitesse en ex-wielrenner en tafelgast van Tour de Jour Gert Jacobs te gast.

Voor de rest van dit seizoen staat er nog een bedrijfsbezoek op de rol en we sluiten af met een golf clinic op de prachtige banen bij de Voortwisch.

Alle thuiswedstrijden van FC Winterswijk 1 is onze business ruimte geopend en ontvangen we onze gasten/sponsoren met koffie en of soep.

Naast het bekijken van de wedstrijd kunt U in de pauze en na afloop van de wedstrijd genieten van een heerlijk buffet.

Alle sponsoren bieden we ruimschoots de gelegenheid om hun bedrijf via FC Winterswijk te profileren.

(LED –scherm, clubblad, reclame bord, sponsorbord en intern tv kanaal).

FC Winterswijk website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant