Beach korfbal.

KV Wiko bezit samen met de volleybal- en de handbalvereniging in Winterswijk 3 Beach velden aan de Jaspersweg achter de Wiko kantine.

In het voorjaar en de zomer wordt hier intensief getraind door de diverse verenigingen. Wij kunnen gezamenlijk vaststellen dat de Beachvelden een welkome aanvulling zijn voor de sportverenigingen. De kantine van KV Wiko dient als basis zodat het clubhuis optimaal wordt benut. Dit zorgt voor veel gezelligheid en aanloop.

Op 23 juni 2018 zal er een groot Beach korfbaltoernooi plaatsvinden op de Beachvelden vanuit het gehele land komen zowel jeugd als seniorenteams strijden om de titel, degene die winnaar wordt bij de senioren kan dan meedoen met het Nederlands kampioenschap dat zal plaatsvinden op 18 en 19 augustus 2018 n Scheveningen.

De korfbalsport is er voor jong en oud, kom een keer kijken op het veld op de dinsdag en donderdagavond op het korfbalveld aan de Jaspersweg.

KV Wiko website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant