Vosseveld viert haar 75-jarig bestaan in 2018.

Vosseveld bestaat op 4 juli 2018 alweer 75 jaar. Een mijlpaal waar we als kleine club trots op zijn. Trots op wat we met ons allen hebben bereikt, door vast te houden aan onze identiteit. Een kleinschalige en een gemoedelijke voetbalvereniging.

Zo’n mooie mijlpaal laten we uiteraard niet zomaar aan ons voorbij gaan. De jubileumcommissie is druk doende een gevarieerd programma samen te stellen voor jong en oud.

Met op vrijdagavond 29 juni een 7 tegen 7 toernooi voor de eerste elftallen van de Winterswijkse voetbalverenigingen.

Zaterdag 30 juni zijn er de hele dag activiteiten. Voor de jeugd worden er overdag diverse sportieve activiteiten georganiseerd. ’s Avonds is er voor de oudere jeugd, de ouders van onze jeugdleden, voor alle spelende en niet-spelende leden, oud-leden, leden van de club van 50, de donateurs en de sponsoren een groots feest.

Kortom voor iedereen die Vosseveld een warm hart toedraagt en zin heeft in een feestje. Het feest vindt plaats in een grote tent op onze eigen fantastische accommodatie.

vv Vosseveld website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant