De voetbalclub voor iedereen

De jeugdopleiding van FC Winterswijk heeft van de KNVB en NMC Bright het certificaat Lokale Jeugdopleiding gekregen. Volgens hoofd jeugdopleiding Wim van Zeist en Gé Boeyink van de commissie Voetbaltechnische Zaken en lid van de werkgroep die de KNVB en NMC Bright bij het onderzoek heeft gesteund, betekent het certificaat dat de jeugdopleiding officieel als goed gestructureerd en georganiseerd te boek staat. Van Zeist: ‘’Dit certificaat maakt duidelijk dat jongens en meisjes hier een fatsoenlijke voetbalopleiding krijgen.’’

FC Winterswijk probeert een voetbalclub te zijn voor iedereen. Een ieder welkom is en waar alle voetballers/voetbalsters spelen met plezier en iedereen optimaal presteert op zijn of haar niveau.

Dat zijn enkele doelstellingen die het bestuur afgelopen jaar heeft geformuleerd, om aan te geven dat wij een sociaal betrokken vereniging willen zijn voor iedereen. Voor het uitoefenen van onze voetbalsport prijzen wij ons gelukkig dat we gebruik kunnen maken van een hoogwaardige accommodatie met optimale faciliteiten.

De jeugd heeft de toekomst, waarbij opleiden en plezier het allerbelangrijkste is, maar presteren géén vies woord.

Ook bij de senioren( dames of heren)  zijn de recreatieve elftallen sterk vertegenwoordigd zowel bij de zaterdag als de zondag .

Met ons eerste elftal willen we graag minimaal op eerste klasse niveau spelen met zoveel mogelijk eigen opgeleide jeugdspelers.

Na afloop van trainingen en wedstrijden is het gezellig vertoeven in ons clubhuis.

Ook van alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal willen we proberen een gezellig en betrokken evenement maken.

Vooraf aan de thuiswedstrijd is er altijd een ‘voorwedstrijd ‘ van enkele jeugdteams, die dan later als begeleider van eerste elftalspeler het veld mee oplopen.

Alle businessclubleden worden voor elke thuiswedstrijd persoonlijk uitgenodigd. Meestal worden de businessleden bij deze bijeenkomst  getrakteerd op een hapje en een drankje.

Kortom het is plezier om bij FC Winterswijk te spelen en een verblijf in ons clubhuis en de businessruimte is altijd gezellig.

FC Winterswijk website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant