Wie komt ons helpen

Wie komt ons helpen

Een vereniging als Archeus kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Zij zijn het kloppend hart van de vereniging en zorgen ervoor dat onze club in beweging blijft.

Op dit moment zoekt de vereniging met name vrijwilligers die coördinerende taken op zich willen nemen in één van de commissies of in het bestuur. Deze functies zijn van cruciaal belang!

Er is momenteel een vacatures voor een coördinator materiaalbeheer en een coördinator voor het beheren van het vrijwilligersbestand. Ook zoeken wij een coördinator voor onze nieuw op te richten wandelafdeling maar er is ook nog plek voor een bestuursfunctie.

Voor de nodige hand- en spandiensten bij de diverse sportevenementen die worden georganiseerd zoeken we vrijwilligers. In veel gevallen wordt er maar 1x per jaar beroep op jou gedaan om even bij te springen.

Heb je belangstelling of wil je vrijblijvend informatie neem dan contact op met  vrijwilligers@av-archeus.nl. Ook mensen buiten de vereniging zijn van harte welkom om te reageren!

av Archeus website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant