Rode Kruis Wandeltocht

RODE KRUIS WANDELTOCHT

Atletiekvereniging Archeus organiseert op 30 en 31 maart 2019 met veel plezier voor de tweede keer de 62e Rode Kruis wandeltocht. Ook deze editie kunt u weer genieten van het prachtige coulisselandschap rondom Winterswijk. Alle routes gaan over verharde en onverharde wegen, bospaden en langs kronkelende beekjes.

Informatie over de routes.

De start en finish voor alle afstanden is op Sportcomplex ‘De Hunenbulten’  Vredenseweg 134 te Winterswijk. Parkeerplaatsen zijn aanwezig. Aanmelding en inschrijving geschiedt in het clubgebouw van atletiekvereniging Archeus.

Met uitzondering van de kortste route (6 km) zijn er onderweg een of meerdere  rustpunten waar catering aanwezig is. U hoeft dus niets mee te nemen voor onderweg. De 6 km route loopt door het Gossink en het Waliën. De overige routes lopen door het Bonnink via het Karkpad en langs de Whemerbeek. De langste routes volgen een deel van de Groenlose Slinge en steken vervolgens de Groenloseweg over om het Meddoseveen te doorkruisen en via Landgoed Mentink en het Rommelgebergte weer terug te keren

Deelname: € 4,00 Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee
Honden aangelijnd en alleen toegestaan op de routes tot 16 km.

av Archeus website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant