Schietbaan Jaspers

Schietbaan Jaspers is eigendom van de stichting Winterswijkse Accommodatie voor Sportschieten en wordt beheerd door schietvereniging Jaspers. Na de oprichting van sv Winterswijk in 1972 (SVW’72) is er toegewerkt naar het stichten van een schietsportcentrum op het complex Jaspers. Momenteel beschikken we over een steelplate baan,  8 x  30m banen, 4 x 25m banen, 6 x 50m banen met lopend varken en 6 x 100m banen met elektronische schotregistratie. Boven hebben wij de mogelijkheid voor 12 luchtbanen en sinds kort hebben we ook een airsoft baan.

De banen worden gehuurd door 24 verschillende schietverenigingen en 20 Wildbeheer Eenheden uit  Gelderland en Overijssel.

In het weekend na Hemelvaart vinden er jaarlijkse de Europese kampioenschappen Steel Challenge plaatst, waarbij meer dan 300 schutters uit heel Europa en zelfs de Verenigde Staten en Argentinië Winterswijk weten te vinden.

Schietbaan Jaspers

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant