Kennismaken met de schietsport

Ten onrechte associeert met de schietsport vaak met agressie en criminaliteit. De schietsport draait echter om rust, concentratie en ademhalingstechniek.  Schieten is een sport waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen jong en oud, man of vrouw. Je kunt het zelfstandig beoefenen, maar ook samen met anderen door deel te nemen aan wedstrijden.

Voor personen of groepen hebben wij arrangementen om kennis te maken met de schietsport! Ook leuk voor bijvoorbeeld een personeels- of vriendenuitje.

Na een kopje koffie of thee ga je met de instructeurs naar de 25 meter en de 50 meter banen. Hier krijg je uitleg over het schieten en hoe u moet omgaan met het wapen. Veiligheid staat hierbij voorop!

Neem bij interesse of vragen over de mogelijkheden contact met ons op door een mail te sturen naar info@schietbaanjaspers.nl of vul het contactformulier in op onze website www.schietbaanjaspers.nl

De banen worden gehuurd door 24 verschillende schietverenigingen en 20 Wildbeheer Eenheden uit  Gelderland en Overijssel.

In het weekend na Hemelvaart vinden er jaarlijkse de Europese kampioenschappen Steel Challenge plaatst, waarbij meer dan 300 schutters uit heel Europa en zelfs de Verenigde Staten en Argentinië Winterswijk weten te vinden.

Schietbaan Jaspers

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant