Egbert Wiechers nam zijn nog jonge paard Endrik  mee naar het GK te Brummen en pakte daar een tweede plaats, wat hem de titel opleverde als reserve kampioen van Gelderland. Egbert startte zijn paardrij carrière op zevenjarige leeftijd bij Manege de Sikker, die destijds door de familie Snoeck werd geëxploiteerd. Jaren later in 1985 reed hij zijn eerste indoorkampioenschap met zijn paard Roxy te Dronten. Zijn nieuwe topper Endrik heeft hij zelf opgeleid en ze komen pas sinds augustus uit op de wedstrijden. Met zijn tweede plek heeft ook Egbert een startbewijs voor de NK te Ermelo.

WR & PC website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant