De gym-sport is een basissport!


Middels rennen, huppelen, springen, landen, duikelen, rollen, roteren, hinkelen, balanceren, klimmen, klauteren, steunen, hangen, zwaaien en nog veel meer… worden kinderen steeds vaardiger! De coƶrdinatie, oriĆ«ntatie, ruimtelijk bewustzijn, motorische & mentale ontwikkeling, behendigheid, fysieke controle en de aansturing van het lichaam worden middels de gym-sport gestimuleerd. Penta Winterswijk biedt vele uiteenlopende mogelijkheden voor jong en oud. Zo kunnen de allerjongsten deelnemen aan de ouder/kind en later peuter/kleuter lessen. Daarna is er een zeer ruime keuze in het aanbod. Je kunt bijv. kiezen voor de gymnastiek en recreatief turnen. In de lessen worden spelletjes en het aanleren van turnonderdelen afgewisseld in een ongedwongen sfeer. Zowel voor jongens als meisjes.

Voor de senioren heeft Penta Winterswijk een ruime keuze aan groepen om lekker fit te blijven. Gymnastiekgroepen, conditietraining of bewegen op muziek. Ook de acro-gymnastiek is een onderdeel waar je jong mee kunt beginnen. Acrobatische posities die je samen met je teamgenootje uitvoert en waar je creatief bezig bent, lenigheid en vooral je balans mee oefent. Verder biedt Penta Winterswijk een ruim aanbod in o.a. freerunning, trampolinespringen, volleybal, Pentarettes etc.

Penta Winterswijk website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant