Penta Winterswijk: een sportvereniging met grote maatschappelijke betrokkenheid

Penta Winterswijk……. is dé gymsportvereniging van Winterswijk en zijn  buurtschappen met meer dan 1250 leden. Penta Winterswijk staat midden in de samenleving en zoekt nadrukkelijk de verbinding met maatschappelijke partners zoals de gemeente, onderwijs, sportorganisaties en zorg. Voor iedereen biedt Penta Winterswijk beweging, ook voor mensen met een beperking. Vanaf het moment dat je kunt bewegen tot het moment dat lopen niet meer vanzelfsprekend is. Een groot aantal vrijwilligers en professionals zet zich met hart en ziel in voor de club. Zij zijn de drijvende kracht van onze vereniging.

Penta Winterswijk website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant