Tessa Delger behaalde met Odonkor S in het Z1 ook de titel van kringkampioen. In Nunspeet reed zij de GK waar ze een mooie dertiende plek wist te bemachtigen. We vroegen haar hoe ze richting de kampioenschappen had getraind: ‘Een keer in de week krijg ik les van Bart Bax en om de week moeten we dan naar Ede of Markelo reizen. Donky, zo noemt ze de pony, rij ik vijf keer in de week. In de toekomst zou ik graag Internationaal willen starten. Later zou ik graag mijn eigen handelstal/trainingsstal willen bezitten, waar ik zelf jonge paarden op wil leiden voor de verkoop.’

WR & PC website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant