Thirsa Oonk komt uit een gezin van vijf personen, waar er  door vier personen fanatiek  wordt gereden. Samen met haar twee grote zussen en haar moeder zijn ze regelmatig op de concoursen te vinden. Voor haar kampioenschap ging de reis richting Nunspeet. Ze mocht met pony Beau in de klasse M2 dressuur categorie C starten, waar ze en fijne proef reed. Dit leverde haar een vijfde plek op. We vragen Thirsa hoe zij getraind heeft richting deze wedstrijd: ‘Beau en ik hebben veel getraind en extra les gehad van Desiree Kemper. Als we haar vragen hoe zij haar toekomst ziet antwoordt ze; ‘Ik zou later graag  eventing willen rijden; de combinatie van dressuur, springen en crossen vind ik het leukst.’

WR & PC website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant