Clinic door freestyle kampioen Rowdy Heinen

Zaterdag 16 januari , was Rowdy Heinen op bezoek bij Sc. Meddo om voor de jeugd een drietal clinics te verzorgen. Ja en als je dat ziet en zelf moet proberen dan merk je pas hoe moeilijk het is en hoeveel training dat wel gaat kosten.

Maar zoals Rowdy zegt: “blijf het proberen en dan opeens merk je dat het lukt”. Rowdy traint zelf al een jaar of tien! Nu 6 dagen in de week, minimaal 1x per dag (1,5 / 2 uur). Een prachtige morgen voor de jeugd van Sc. Meddo georganiseerd door het jeugdbestuur onder leiding van Judith en Dion en een woord van dank naar Rowdy Heinen hoe enthousiast hij zijn “leerstof” bracht.

Grandioze Vossenjacht
Op zaterdag 13 februari samen de Knorrepotten

Activiteiten zaterdag bij Sc. Meddo.

Zaterdag 30-1-2021 organiseerde Sc. Meddo samen met Penta (gym) en Mevo (volleybal) een activiteiten-morgen op het sportcomplex van Sc. Meddo het Konder. Een fanatieke groep kinderen had zich aangemeld en vermaakte zich opperbest met de uitgestalde 12 activiteiten naast het luchtkussen!

 • Drie op een rij,                                  
 • Huisje wisselen,                             
 • Memory,
 • Dobbelspel,
 • Kingen ,
 • Steen, papier, schaar,
 • Skelteren,
 • Spijkerpoepen,
 • Hockey,
 • Nummerrace,
 • Voetbalvormen en volleybal
 • Touwtrekken 

Bij elke activiteit was een vrijwilliger als spelleider aanwezig zodat het spelletje op een goede, sportieve manier gedaan kon worden en de jeugd ondanks de lage temperaturen en de koude wind er een warm gevoel aan over hield.

 

sc Meddo website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant