Jubileum KV WIKO

Dit jaar op 4 juni bestonden we 55 jaar. Wat een mijlpaal voor een kleine korfbalvereniging! Helaas hadden we te maken met corona en hebben we deze mijlpaal bescheiden gevierd.

Zaterdag 5 september hebben we ons feestje gevierd. We begonnen deze dag met een toernooi voor onze jeugd. DLKV uit Didam en Olympia ’22 uit Borculo namen deel aan ons toernooi. Na spannende wedstrijden en heel veel plezier is het toernooi uiteindelijk gewonnen door onze eigen jeugd!!
Voor de middag was er voor de leden het volgende programma: laser gamen en bowlen. Super leuk om dit met zowel senioren als jeugd te doen. Een geslaagde middag die werd afgesloten met een bbq! We kijken terug op een geslaagde dag!

Jeugdkamp
Eindelijk konden we dit jaar weer op kamp met de jeugd. Wat een feestje en wat hadden we er zin in. Drie dagen zijn we in Zwiep bij de Heksenlaak geweest. Het weekend stond vol met activiteiten. Verschillende spelletjes in het bos gedaan, kampvuur in een bbq, twee onrustige nachten en een hoop gelach.

Schoolkorfbaltoernooi
Na ruim anderhalf jaar mochten wij als eerste sportvereniging weer een toernooi organiseren.
Het schoolkorfbaltoernooi is al jaren een groot succes. Veel teams van de verschillende scholen uit Winterswijk nemen deel aan dit toernooi. Naast het toernooi organiseren we ook trainingen op de scholen. Mede hierdoor worden de kinderen en de scholen ook enthousiast. Dit resulteerde in een deelname van 40 teams!! Wauw wat vinden we dit als vereniging fantastisch!

Trainingstijden
Na een leuk en goed seizoen buiten op het veld gaan we binnenkort (na de herfstvakantie) weer binnen trainen en wedstrijden spelen. De wedstrijden spelen we op zaterdag in sporthal de Spoorzone.
De trainingen zijn in sportzaal De Vlier en in de Spoorzone. Mocht je het leuk vinden om een keer te komen trainen, dan ben je van harte welkom!!
We hebben de volgende trainingstijden;

Jeugd ( 8 t/m 14 jaar)
Woensdag van 18.15 – 19.15 uur in sportzaal De Vlier
Vrijdag van 18.15 – 19.15 uur in de sporthal

Senioren
Maandag van 20.30 – 21.30 uur in de sporthal
Donderdag van 21.00 – 22.00 uur in de sportzaal De Vlier

KV Wiko Winterswijk

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant