JO19-1 kampioen 3e klasse

Woensdagavond 1 juni vertrok de bus met daarin het hele JO19 team, ouders, broertjes en de supportersgroep de ‘Green White Army’ naar Vorden om de wedstrijd Vorden-Ajax Breedenbroek te kijken.  De sfeer in de bus zat er al goed in en Meddo was klaar om Vorden aan te moedigen. Onder luid gejuich vanaf de Meddo side werd de einduitslag 2-5. Hierdoor wist concurrent Ajax-Breedenbroek op doelsaldo niet voorbij Meddo te komen. JO19  werd op doelsaldo kampioen!!! Zowel in de kantine in Vorden als bij Sc Meddo werd er alvast een klein feestje gevierd.  Heel Sc Meddo is trots op deze mooie prestatie van onze aanstormende talenten.

zaterdag 11 juni werden de jongens gehuldigd bij sc Meddo waar het kampioenschap groots werd gevierd.

 

Meddo mini’s in weer begonnen

We zijn weer met de voetbaltraining voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Dit is iedere zondag van 10.30 uur tot 11.30 uur. De training is vrijblijvend, je hoeft geen lid te worden van S.c. Meddo. Op deze training doen we allerlei voetbalspelletjes en spelen na de ranjapauze een wedstrijdje.

Wilt je meer informatie, neem dan contact op met Gerrit Oonk 06-23798759

 

Samenwerking met FC Trias

De mini’s van Sc. Meddo trainden niet alleen op de zondag maar een 7-tal spelers namen afgelopen voorjaar ook deel aan de Champions league bij FC Trias.

Daar speelden ze in 2-tallen een aantal wedstrijdjes. Onder leiding van Johan Ros werd er fanatiek gestreden. Tussendoor kregen alle spelers ranja. Na afloop mag iedereen de schaal omhoog houden, en kunnen alle aanwezige supporters de foto’s maken van de teams. Naast veel plezier zijn het leerzame wedstrijdjes voor onze toekomstige kampioenen. 

Daarnaast nóg een prachtig initiatief. Na een aantal positieve gesprekken hebben Estinea, FC Trias en Sc Meddo besloten te gaan samenwerken. Bij Trias wordt al bijna 5 jaar de voetbalkleding in een eigen wasserette gewassen door mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Vanaf september komt daar wekelijks de voetbalkleding van Sc Meddo bij. Hier zijn we enorm blij mee, want op deze manier kunnen wij ook een mooie bijdrage leveren aan een zinvolle dagbesteding voor de mensen van Estinea en een goede samenwerking met FC Trias.

 

Hennie opent “zijn” entreehokje

Al zeker 10 jaar staat Hennie Esselink bij weer en wind elke thuiswedstrijd van het eerste elftal bij de ingang van ons sportpark ’t Konder kaartjes te verkopen. Speciaal voor hem is een ‘entreehok’ geplaatst, zodat hij voortaan niet meer in de regen hoeft te staan. Het hokje dat speciaal voor Hennie is gebouwd door de onderhoudsgroep is in de stijl van de eerste kleedaccomodatie van Sc. Meddo. Ter herinnering aan de beginjaren hangt er een grote foto van de eerste kleedkamers aan de achterwand van “Hennies accommodatie”. Ook hangen er de schakelaars van de eerste verlichting op het Hazenveld (bewaard en vervolgens geschonken  aan de club door Theo Overkamp) in dit hokje. Onder toeziend oog van velen heeft Hennie deze accommodatie geopend, waarna hij en Theo als eerste het entree hokje van binnen konden bewonderen.

 

Afscheidsfeestje voor aanvoerder Meddo 1

Tijdens de laatste thuiswedstrijd nam Sander Tiggeloven, aanvoerder van ons 1e elftal, in aanwezigheid van zijn ouders, familie en vrienden afscheid van zijn team. Sander heeft zich 18 jaar ingezet voor Meddo 1 waarvan 12 jaar als aanvoerder. 29 Mei speelde hij zijn 355e wedstrijd en als verrassing voor Sander was zijn 2-jarige dochter Jette ‘pupil van de week’ en mocht zij mee het veld op om haar papa naar de middenstip te begeleiden.

SC Meddo

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant