De jeugd heeft de toekomst.

Onder leiding van de Technische Commissie en met onze kersverse jeugdcoördinator is dit jaar gestart met de opzet van een nieuw jeugdplan. Het doel: het bieden van een fijne club voor jong en oud waar prestatie en plezier voorop staan! Kleinschaligheid en het Noaberschap kenmerken onze club. Dit dragen wij met trots uit, hiernaast willen we ook gaan voor het maximale. De jeugd heeft hierin de toekomst. Samen met het jeugdbestuur worden de lijnen uitgezet om onze jongste leden op een zo goed mogelijke manier te begeleiden. Dit begint bij onze Mini’s vanaf 4 jaar op de zondagochtend en eindigt bij ons talentvolle JO-19 Elftal die klaar zijn voor de stap naar het seniorenvoetbal!

Demonstratie VTON-app

VTON is ontwikkeld met als doel om de trainers/coaches in de breedte/ en prestatie sport te ondersteunen bij het leuker en leerzamer maken van voetbaltrainingen; met als direct gevolg dat sporters meer plezier beleven. In samenwerking met professionele voetbalclubs is een leerlijn ontwikkeld voor zowel de vereniging, de trainer/ coach en spelers. Op deze manier trainen spelers gericht aan hun ontwikkeling. Sc Meddo gebruikt met ingang van het huidige seizoen de VTON-app. Afgelopen zomer is er door VTON een demonstratie geweest op ons complex!

 De grote Clubactie

Wij doen mee aan de Grote Clubactie die op 18 september weer start is gegaan. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken. Ons doel voor dit jaar is: onze jeugd! Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt. Dit jaar zetten gaan wij online loten verkopen. Dit werkt heel makkelijk. We hebben een algemene verkooppagina voor onze vereniging.

Zwerfvuilactie

Genoten van de natuur vandaag? Dat komt mede door de jongens en meiden van de onze jeugdteams, zij liepen de zwerfvuilactie en maakten Meddo zo weer een stuk schoner!

Goed gedaan toppers!

Eerste wedstrijd JO-9

Dit seizoen hebben de jongens en meiden van de JO-9 hun eerste stappen gezet op het voetbalveld. Op de teamfoto is goed te zien dat ze met veel plezier op het veld staan!

Oproep

Voor ons gezellige damesteam dat op de vrijdagavond speelt zijn we op zoek naar een aantal leuke, fanatieke en bovenal gezellige speelsters! Lijkt je dit wat? Stuur gerust een bericht via onze facebookpagina voor meer informatie of kijk op onze website om je aan te melden als lid!

sc Meddo

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant