Golf & Country Club Winterswijk

Golf & Country Club Winterswijk is verbonden aan Golfbaan de Voortwisch en bevindt zich in het Nationaal Landschap Winterswijk. In 1986 is de golfclub opgericht en er werd op het terrein van Erve de Voortwisch een 9 holes golfbaan aangelegd. Sinds 2014 is dit uitgebreid tot een 18 holes golfbaan waar zowel de beginnende als gevorderde golfer met veel plezier een ronde kan lopen. Kortom, de Winterswijkse golfbaan is dé plek voor iedereen die in rust wil golfen in een groene en historische omgeving en wil genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Afgelopen jaar is het ledenaantal flink gestegen tot ruim 1200 leden, waarbij het aantal van de groep tussen 15-30 jaar flink is gestegen tot ruim 200 leden. Er kan geconcludeerd worden dat de golfsport ook in de Achterhoek een toegankelijkere sport geworden is onder de jongvolwassenen en jeugd.

De golfclub organiseert veel wedstrijden voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast wordt de golfclub op landelijk/regionaal niveau ruim vertegenwoordigd door de verschillende competitieteams. Dit alles maakt ons een bruisende club waar er genoeg aanbod is voor iedere soort golfer. 

Kom kennismaken met de 18 holes golfbaan in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap en geniet van de gezellige sfeer.

 

Redflaggolf: Verkozen tot beste golfschool van Nederland!

Wilt u beginnen met golf, uw golfspel verbeteren, uw handicap verlagen of gewoon een gezellig groepsuitje organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met een enthousiast en ervaren team, onder leiding van de beste golf pro van Nederland: Lee Chapman, helpen wij u graag het golfspel te leren of te verbeteren. Wij maken hierbij gebruik van de modernste lesmethodes en zeer geavanceerde technologie. 

Nieuwsgierig? Kom eens een proefles volgen!

 

Het restaurant

Het restaurant bevindt zich midden in de levendige natuur en is gehuisvest in een oude Scholtenboerderij waar u vanaf het terras uitkijkt over de prachtige golfbaan. Het restaurant is voor zowel golfers als niet-golfers toegankelijk voor een kopje koffie met gebak, een lunch of diner. Iedereen is welkom!

Voor meer informatie over het restaurant en de menukaart en reserveren, check de website https://restaurantdevoortwisch.nl/.

 

Redflaggolf biedt:

– Golfclinics

– GVB cursussen

– Privé lessen

– Groepslessen / Workshops 

– Ervaren Golfpro’s

– Uitgebreide Golfshop

– High Tech trainingsapparatuur

– verzorging van uw (business-) event

 

Contact:

Golf & Country Club Winterswijk/Golfbaan de Voortwisch

Vredenseweg 150 

7113 AE Winterswijk 

0543-563812 / 562525

info@golfclubwinterswijk.nl

www.golfclubwinterswijk.nl

Golf & Country Club Winterswijk

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant