Kampioenen bij Wiko

Voor de zomerstop mochten wij een team huldigen als kampioen, namelijk ons D-team.  Dit team is een mengeling van nieuwe kinderen en wat kinderen die al wat langer korfballen. Het was een spannende competitie tot de laatste wedstrijd. In deze wedstrijd moest onze D tegen hun directe concurrent voor het kampioenschap spelen. Waarschijnlijk had de tegenstander last van veel spanning, want deze wedstrijd werd met ruime cijfers door onze D gewonnen.

 

Schoolkorfbaltoernooi

Joepie! Woensdag 19 oktober mogen we weer ons jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi organiseren. Een toernooi waar wij als vereniging super trots op zijn. 

We organiseren dit toernooi voor de groepen 3&4 en 5&6.

Afgelopen jaren is er fanatiek deelgenomen aan ons toernooi door wel 40 teams van verschillende scholen uit Winterswijk.

Welke school zal dit jaar kampioen worden van groep 3 / 4 en 5/6? Wij zijn reuze benieuwd! U ook? Kom gerust een kijkje nemen!

 

Kamp

Eind juni was het weer zover en is onze jeugd op kamp geweest. Het kamp was van vrijdagavond tot en met zondagmiddag in Lintelo. Ze sliepen heerlijk in tenten, hebben tal van leuke activiteiten gedaan, zoals vlotten bouwen, survivallen, varen en het douanespel. Op zondag kwamen de kids (maar ook de leiding) moe maar voldaan weer huiswaarts. Volgens de kids mocht dit wel vaker georganiseerd worden!!

 

Start nieuw seizoen

Eind augustus zijn we weer begonnen aan het nieuwe seizoen. We starten dit seizoen met twee jeugdteams; de B1 en C1 en één seniorenteam.

Elke dinsdag en donderdag wordt er door de jeugd van 18.30 tot 19.30u getraind. 

De senioren trainen op donderdag van 19.45 tot 20.45u.

Zin om een keer een kijkje te nemen of mee te trainen?

Je bent van harte welkom!!

Korfbalvereniging Wiko

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant