WMHC AVANTI: Kom gezellig bij ons hockeyen

Hockey is voor iedereen! Bij WMHC Avanti spelen jong en oud. De jongste leden leren spelenderwijs de beginselen van de hockeysport. Onze trim- en trainingsleden zijn op de club voor hun wekelijkse hockey-oefeningen en de wedstrijdspelers gaan naast hun wekelijkse trainingen in het weekend op pad om competitie te spelen. Maar er gebeurt zoveel meer op onze mooie club. Er worden veel (hockey-) activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een filmmiddag voor de jongste jeugd, een hockeyclinic van Bovelander&Bovelander, een spannende dropping voor alle jeugdleden en het jaarlijkse familiehockeytoernooi waar ook veel oud-leden weer de stick in de hand nemen. Ook is er regelmatig een feestavond voor de senioren en organiseert onze sponsorcommissie jaarlijks een golftoernooi. Kortom, WMHC Avanti is een gezellige hockeyclub voor jong en oud, voor alle Winterswijkers en daarbuiten!

Met onze hoofdtrainer en onze minstens zo gemotiveerde hulptrainers biedt WMHC Avanti kwalitatief hoogwaardig hockey voor heel Winterswijk en omstreken. Van prestatie- tot recreatief hockey ben je bij Avanti aan het juiste adres. Iedereen is en voelt zich welkom bij Avanti: ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’ 

We nodigen je graag uit om dat eens bij ons op de club te komen bekijken en als proeflid te ondervinden of hockey iets voor jou is!

 

Ken je hockey7 al? 

De KNHB is een aantal jaar geleden gestart met een alternatieve competitievorm op de vrijdagavond: Hockey 7. Dit is in Midden-Nederland inmiddels een groot succes en wordt nu uitgerold in andere delen van het land. 

Spelregels Hockey 7: 

  • Seniorencompetitie op vrijdagavond 
  • Vaste teams van 7 tegen 7: mannen/vrouwen/gemengd. 
  • Geen scheidsrechters, geen keepers. 
  • Spelen op een half veld. 
  • Zaalhockeyregels: niet slaan, niet hoog, pushen op doel. 
  • Teams spelen op een avond twee wedstrijden van 25 minuten (drieluik). 
  • Er wordt gespeeld in blokken van 6-8 weken. 
  • Er wordt gespeeld tegen teams uit de regio. 
  • Een team speelt ongeveer 1x per 2 weken. 
  • Iedere vrijdag wordt er bij een andere vereniging gespeeld. 

Voor vragen of aanmelding voor Hockey 7 stuur je een e-mail naar: hockey7@wmhc-avanti.nl. Vermeld je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op. 

 

FUN in goed leren bewegen is KEY!

Vandaar dat de KNHB een speciaal programma heeft opgezet voor de 4- en 5-jarigen onder de naam FUNKEY! Door al jong te starten met hockeyen werk je een goede breed motorische basis. WMHC Avanti bood al hockeylessen aan deze groep jongste spelers aan en zal dat ook voortzetten. Dus ook voor de jongste spelertjes geldt: kom gezellig bij ons sporten/hockeyen! Wil je een keertje vrijblijvend komen kijken? Dat kan natuurlijk. Stuur een e-mail naar ledenadministratie@wmhc-avanti.nl en we plannen een kijkmiddag met je in. En meteen meedoen mag natuurlijk ook.

 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen hockeyen? Kom een keer proeftrainen als proeflid!

Weet je nog niet zeker of je bij ons wilt komen hockeyen? Kom dan eerst een paar keer meetrainen! 

Je mag drie trainingen gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt. We hebben eventueel een stick en scheenbeschermers voor je te leen. Tevens krijg je van ons een bitje. Wil je je aanmelden? Op onze website (www.wmhc-avanti.nl) kan je je voor een proeflidmaatschap aanmelden. Na je aanmelding nemen wij contact met je op. Meestal kan je de week na je aanmelding al meedoen! 

We krijgen nog wel eens de vraag of je ook na de jongste jeugd nog kunt starten met hockeyen. Natuurlijk! En of het niet moeilijk is om te starten in een team dat al langer hockeyt. Nee hoor, dat valt mee! Voor nieuwe (proef)leden die overwegen te starten met hockey hebben we de inlooptraining. Daar krijg je uitleg en kun je eerst oefenen voordat we je indelen bij een team. Je overlegt zelf met de trainer wanneer je doorschuift naar een team. Dat kan soms snel, maar als je liever nog wat langer oefent dan kan dat ook.

 

Sponsor worden? 

Onze vereniging kan blijven bestaan mede dankzij onze trouwe sponsoren. Sponsoren die de hockeysport in Winterswijk een warm hart toedragen. Wil jij hier ook aan bijdragen en verdient jouw bedrijf een prominente plek langs ons veld of zie je andere sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie: sponsorcommissie@wmhc-avanti.nl.

 

Vrijwilligers gezocht!

WMHC Avanti is een mooie club met een prachtig sportcomplex waar altijd wel wat te doen is. Zoals vele verenigingen zijn we afhankelijk van onze vrijwilligers. Leden, ouders van leden, maar ook niet-leden die de club ondersteunen. Regelmatig hebben we (extra) hulp nodig bij een klusdag, achter de bar, bij scheidsrechterswerk op het veld of bij de organisatie van activiteiten. Vind je het leuk om ons daarbij te helpen? Daar zijn we heel blij mee. Neem dan contact met ons op via: secretariaat@wmhc-avanti.nl.

WMHC AVANTI

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant