WMHC Avanti viert 85-jarig jubileum.

Op 03 oktober 1933 is de Winterswijkse Mixed Hockey Club (WMHC Avanti) opgericht. Dat betekent dat wij dit jaar ons 85-jarig bestaan vieren. Een jubileumjaar dat we strak in (nieuw) pak zijn ingegaan. Een korte terugblik naar vorig jaar met belangrijke nieuwe ontwikkelingen is dan ook op zijn plek.

Begin 2017 heeft de Algemene Ledenvergadering ingestemd met het in dienst nemen van John Haenen als hoofdtrainer. Sinds 01 juli 2017 verzorgt hij als hoofdtrainer samen met een groep hulptrainers de hockeytrainingen voor alle teams. Daarnaast hebben we middels nieuwe en bestaande sponsoren alle teams in nieuw tenue kunnen steken voor de komende 4 jaar. Kortom, We zijn ons jubileumjaar goed en mooi begonnen!

Met als eerste lustrumactiviteit, een feestelijke nieuwjaarsborrel op 07 januari. Onder een, in Avanti-gekleurde, ballonnenboog werden al onze leden en sponsoren verwelkomt om het lustrumjaar feestelijk in te luiden. Tijdens dit eerste lustrum moment heeft het bestuur de nieuwe banner aan de muur van de kleedkamers onthuld. Bij aankomst op ons complex loop je hier tegenaan en worden alle hockeyers en toeschouwers welkom geheten bij Avanti.

We zullen gedurende het hele jaar op verschillende momenten ons 85-jarig bestaan vieren, maar ons grote lustrumfeest zal plaatsvinden in het weekend van 06 en 07 oktober 2018!

WMHC Avanti website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant