Een “stoere” sport.

Als je gek bent op zwemmen, balsporten, snelheid én op het “teamgevoel”, dan is waterpolo jouw sport. Waterpolo is zeker niet makkelijk: samen met je team ga je tot het uiterste. Je ziet elementen terug van sporten als voetbal, handbal en rugby. Maar er is één groot verschil: het speelveld bestaat uit water.

Waterpolo is een echte teamsport. Je speelt en traint met je teamgenoten om een goede zwemconditie, baltechniek en wedstrijdtactiek te ontwikkelen. Trainingen en wedstrijden zijn nooit saai. En uiteraard zijn waterpoloërs niet alleen in het water een team.

Bij de Winterswijkse Watersportvereniging kunnen ze jou alles vertellen over waterpolo. Kom eens kijken bij een training of een wedstrijd of train een aantal keren mee. De WWV heeft al een aantal talenten voortgebracht. Zo is één van de keepers van het nationale herenteam zijn carrière begonnen in Winterswijk.

Jaarlijks organiseren wij in het derde weekend van augustus een groot internationaal waterpolotoernooi in ons prachtige strandbad.

WWV website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant