Veelzijdigheid Penta Winterswijk.

Penta Winterswijk is een vereniging voor iedereen die sporten leuk vindt en graag samen met anderen wekelijks een uurtje zijn/haar favoriete sport wil beoefenen. Tevens is er bij de vereni-ging de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen bij de verschillende selecties.  Alle les-sen worden gegeven door enthousiaste en gekwalificeerde leiding.

Middels rennen, huppelen, springen, landen, duikelen, rollen, roteren, hinkelen, balanceren, klimmen, klauteren, steunen, hangen, zwaaien en nog veel meer… Worden kinderen steeds vaardiger! Hun coördinatie, oriëntatie, ruimtelijk bewustzijn, motorische & mentale ontwikkeling, behendigheid, fysieke controle en de aansturing van hun lichaam worden middels de gym-sport gestimuleerd.

Penta Winterswijk biedt vele uiteenlopende mogelijkheden voor jong en oud. Zo kunnen de allerjongsten deelnemen aan de ouder/kind en later peuter/kleuter lessen.

Daarna is er een zeer ruime keuze in het aanbod. Je kunt bijv. kiezen voor de gymnastiek. In de lessen worden spelletjes en het aanleren van turnonderdelen afgewisseld in een ongedwongen sfeer.

En als blijkt dat je aanleg hebt kan de leiding je uitnodigen voor de selectietraining. Daar wordt getraind voor wedstrijden op verschillende niveaus. Zowel voor jongens als meisjes.

Voor de senioren heeft Penta Winterswijk een ruime keuze aan groepen om lekker fit te blijven. Gymnastiekgroepen, conditietraining of bewegen op muziek.

Ook de acro-gymnastiek is een onderdeel waar je jong mee kunt beginnen. Acrobatische posities die je samen met je teamgenootje uitvoert en waar je creatief bezig bent, lenigheid en vooral je balans mee oefent.

Ook is er speciale aandacht voor diegenen die door een motorische, lichamelijk of chronische beperking extra aandacht nodig hebben tijdens de lessen. Samen sporten op eigen tempo en niveau. Verder biedt Penta Winterswijk een ruim aanbod in o.a. freerunning, trampolinespringen, volleybal, pentarettes etc.

Penta Winterswijk website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant