Beachvolleybal: ook komende seizoen voor iedereen.

Komende zomer gaan we alweer het 3de beachseizoen beleven. Was het 1-ste jaar een opstartjaar in het 2de jaar werd al snel duidelijk dat de beachvelden voorzien in een behoefte welke sterk leeft onder de volleyballers.

Lekker in de zomer ‘s avonds een potje volleyballen met teamgenoten of gewoon met de mensen die aanwezig zijn dat is de ene kant van de behoefte maar ook het competitie-element wil men toch graag op de beachvelden zien. De opzet is om te komen tot een (eu)regionale competitie op divers niveau. In Winterswijk ben je natuurlijk al snel grensoverschrijdend bezig. Dit samen met mogelijk teams uit de 8 samenwerkende Achterhoekse gemeenten kan een goede basis zijn voor mooie wedstrijden in toernooivorm. Uiteraard zullen er komend seizoen ook de nodige clinics worden aangeboden.

Recent is besloten om een volleybalweek te gaan houden. Van 7 tot en met 15 juli zullen er toernooien zijn voor de jeugd, senioren, bedrijven, instellingen, verenigingen, families etc. De scholen zijn in deze week overdag welkom op de beachvelden. In de planning staat er ook nog een clinic voor de leden van Skopein Wivoc.

Deze zal worden gegeven door Sanne Keizer (wereldtop dames) Helaas is een datum nog niet vastgesteld. Op vrijdag 20 april zullen de beachvelden waarschijnlijk het decor zijn voor de Koningsspelen maar hierover zijn de gesprekken nog gaande met de diverse partijen.

Wivoc website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant