Hockey voor jong en oud.

Hockey is voor iedereen! Het is een snelle en tactische sport en qua coördinatie geen makkelijke sport. Iedereen kan het echter wel leren mits er naast conditietrainingen en spelinzicht ook voldoende aandacht voor techniek is. Met John Haenen als hoofdtrainer en onze minstens zo gemotiveerde hulptrainers biedt WMHC Avanti kwalitatief hoogwaardig hockey voor heel Winterswijk en omstreken.

Van presentatie tot recreatief hockey ben je bij Avanti aan het juiste adres. Iedereen is en voelt zich welkom bij Avanti: ‘Hoe meer zielen, hoe vreugd.’ Iedere zaterdag is het een komen en gaan van kinderen.

Na afloop van de wedstrijd wordt er ranja gedronken met de tegenstander. Wie er gewonnen heeft is niet meer belangrijk, de saamhorigheid en het plezier van het spel staan voorop. Op zondag wordt dit dunnetjes overgedaan door de seniorenteams.

Onze jongste jeugd traint op woensdagmiddag onder begeleiding van Henrike Grijsen, een zeer technische Dames 1 speelster. Zij heeft tevens het talent om hockey (op speelse wijze) te leren aan kleine aanstormende talentjes. Ieder elftal traint 2 keer in de week. Tijdens de trainingen is er aandacht voor techniek, core stability en fysieke belasting.

Al jaren spelen we bovenaan mee in vierde klasse. Met onze nieuwe hoofdtrainer proberen we een stabiele derdeklasser te worden. 

Het belangrijkste is plezier in het hockeyspel en daarbuiten. Gedurende het jaar worden er dan ook veel (hockey-) activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van een, door Dames 1 verzorgde, hockeyclinic tot een sinterklaasfilm, een dropping en het jaarlijkse familiehockeytoernooi.

Ook is er regelmatig een feestavond voor de senioren en organiseert onze sponsorcommissie jaarlijks het golftoernooi en de wijnproeverij die tevens een mooie bijdrage leveren aan onze clubkas.

Kortom, WMHC Avanti is een hockeyclub voor jong en oud, voor alle Winterswijkers en daarbuiten!

WMHC Avanti website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant