Marly Aarnink is al jaren een vertrouwd gezicht op de kampioenschappen. Haar eerste kampioenschap reed ze al op tien jarige leeftijd. Dit jaar ging de reis naar Putten. Ze startte daar met Infinity in de klasse L1 dressuur categorie D/E. In een sterk deelnemersveld wist ze en derde plaats te bemachtigen. Als we Marly vragen hoe zij zich heeft voorbereid op deze wedstrijd, antwoordt ze: ‘We hebben extra lessen gevolgd bij mijn instructrice Mieke Naberink. Richting de kampioenschappen werd het trainen alsmaar serieuzer en proefgerichter’ Het doel van Marly is om met Infinity in het Z te kunnen rijden. Ook zou ze later graag met paarden willen gaan werken.

WR & PC website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant