Archeus kan jou helpen om je doelen te bereiken!

2020 is voor Archeus net als voor andere verenigingen een moeilijk jaar geweest. Ondanks alle lastige situaties rondom corona heeft de Winterswijkse hardloop-, atletiek- en wandelvereniging haar best gedaan zich van haar beste kant te laten zien; er zijn trainingen gegeven waar dat kon, online getraind als alternatief en verschillende evenementen georganiseerd, waaronder twee Trackmeetings met samen meer dan 400 deelnemers.

Dezelfde spirit wil Archeus graag meenemen naar 2021. Opnieuw zijn er uitdagingen rond het coronavirus, maar ook opnieuw is het bestuur samen met de vrijwilligers druk bezig om van 2021 een mooi jaar te maken. Er staan weer verschillende wedstrijden en activiteiten op het programma.

De vereniging heeft gemerkt dat veel mensen tijdens de lockdown zijn begonnen of willen beginnen met hardlopen. Om deze groep te helpen die stap te zetten organiseert Archeus in 2021 een nieuwe Start to Run: een cursus met als doel jou te helpen na 7 weken 25 minuten aaneengesloten te kunnen hardlopen. Wij hopen de cursus te kunnen starten in mei, dus hou de website en sociale media in de gaten voor alle info!

Ook wil Archeus ervaren hardlopers helpen hun doelen te bereiken, door dit jaar clinics te organiseren met informatie over verschillende onderwerpen rond hardlopen. Ook hiervan worden de data bekendgemaakt op onze website en sociale media.

Verder organiseert Archeus ook dit jaar wedstrijden voor zowel leden als niet-leden:

KroeseWevers trackmeeting                 do 22-04-2021

KroeseWevers trackmeeting                 do 03-06-2021

Obbink run                                          do 24-06-2021

Marathon                                            zo 03-10-2021

Sorba bergrun                                      oktober 2021

KroeseWevers cross                             zo 09-01-2022

Ben jij na al het individuele sporten op zoek naar een groep om samen mee te kunnen trainen? Kom dan eens kijken bij een van de trainingsgroepen voor hardlopen, atletiek of wandelen. Om te helpen met kiezen biedt Archeus nu vier vrijblijvende trainingen naar keuze.

Spring jij samen met Archeus uit de startblokken in 2021?

Wil jij up to date blijven voor info over trainingen, evenementen en meer? Volg Archeus dan op Facebook en Instagram!

Archeus website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant