Ondanks corona, nog steeds lekker fanatiek bezig!

Ondanks de nare corona tijd waar we allemaal last van hebben, is onze korfbalvereniging nog steeds lekker fanatiek bezig. Helaas hebben we vanwege de maatregelen onze warme zaal moeten inruilen voor het korfbalveld, zodat we nog konden blijven trainen.

Hoewel we nu buiten moeten trainen, worden de trainingen enthousiast opgepakt door onze kids en trainers. Weer of geen weer, de jeugdteams en trainers staan er elke week weer om er weer een leuke avond van te maken. We vinden het fijn dat we op deze manier toch bezig kunnen blijven.

We hopen ook snel weer dingen voor de senioren op te mogen pakken. We missen het enorm om met al onze leden te mogen trainen, activiteiten te doen en vooral om wedstrijden te spelen.

De activiteiten die wij voor onze senioren organiseren worden nu nog online gehouden. We hopen dit snel weer in het echt te mogen doen.

In juni van het afgelopen jaar was het plan om op kamp te gaan met onze jeugdleden. Dit kamp was georganiseerd door onze jeugdcommissie om het seizoen op een speciale manier af te sluiten. Helaas kon dit in verband met corona niet doorgaan. We hopen deze activiteit snel alsnog uit te kunnen voeren.
Onze jeugdcommissie organiseert elke maand minimaal 1 activiteit voor onze leden. Zo houden we onze leden en ouders actief betrokken op een gezellige en leuke manier.
We hebben het afgelopen jaar weer een aantal nieuwe kinderen mogen verwelkomen bij onze vereniging. Wat fijn dat jullie er zijn! We zijn super blij met de groei die onze jeugd maakt.

Ben jij nou ook benieuwd naar het korfbalspel en de gezelligheid bij onze vereniging? Kom dan een keer langs op onze training! Je bent van harte welkom om een keer mee te doen en om te kijken of korfbal iets voor jou is. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij onze nieuwe sterspeler?
Neem contact met ons op via onze website www.kvwiko.nl

Het is ook leuk om eens een kijkje te nemen op onze sociale media. Hier blijf je op de hoogte van onze activiteiten en delen wij alle leuke dingen wat betreft onze korfbalvereniging.

KV Wiko website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant