Schaatsen in de corona situatie.

Schaatsen kan vanwege de corona situatie alleen door leden/donateurs die gereserveerd hebben voor een tijdsblok. Per tijdsblok zijn er 75 plaatsen beschikbaar.

Reserveren
Als er voldoende ijs ligt, zal in verband met de COVID-19 richtlijnen de baan van WIJV toegankelijk zijn voor een beperkt aantal leden/donateurs die hun contributie betaald hebben en gereserveerd hebben.
Het maximale aantal schaatsers dat tegelijkertijd toegang tot de baan krijgt, is 75.
Met het reserveringsformulier op onze website www.wijv.nl kan 1 persoon voor 1 tijdsblok op 1 dag een reservering maken. Elke persoon ouder dan 12 jaar moet apart geregistreerd worden.

Heeft u symptonen?
Mensen met symptomen die kunnen duiden op besmetting met het Corona-virus worden zeer dringend verzocht om niet te reserveren en niet naar de baan te komen.
U wordt op het reserveringsformulier verzocht om expliciet te verklaren of u symptomen hebt die kunnen duiden op besmetting met het virus.

Recht op sluiting van de baan
Een reservering betekent niet automatisch dat er geschaatst kan worden. Indien de ijslaag onvoldoende is, behoudt het bestuur zich het recht voor om de baan te sluiten. De ijslaag zal zeker niet meer dan enkele millimeters dik zijn, dus het is mogelijk dat bezoekers door het ijs trappen. Dit kan schade aan materiaal of valpartijen veroorzaken. Het bestuur van WIJV stelt zich niet aansprakelijk voor schade.
Bezoekers schaatsen geheel voor eigen risico!!

Huisregels
Bij het verblijf op de baan dient iedereen zich aan de huisregels te houden: Te allen tijde anderhalve meter afstand bewaren en geen groepjes groter dan twee personen. Schaatsen in ‘treintjes’ is uitdrukkelijk niet toegestaan.

Het clubgebouw
Het clubgebouw (en daarmee ook de toiletten) is niet toegankelijk voor bezoekers maar alleen voor vrijwilligers van WIJV.

Berichten over de Winterswijkse ijsbaan te horen op BBC World Service.
Op 27 januari 2021 kwam de Winterswijkse ijsbaan op het Britse nieuws terecht. Er werd namelijk in de ochtend op het radio BBC World Service een reportage uitgezonden die reporter Matthew Kenyon gemaakt heeft, toen er ijs gemaakt is in de nacht van 8 op 9 januari.

Wijv ontvangt de 100% Winterswijk promotieprijs!
Tijdens de digitale nieuwjaarsreceptie van de gemeente Winterswijk heeft burgemeester Bengevoord bekend gemaakt dat aan WIJV de 100% Winterswijk promotieprijs is toegekend voor de positieve wijze waarop WIJV Winterswijk in het nieuws heeft gebracht.

Bekijk het filmpje van de uitreiking op onze website: www.wijv.nl

WIJV website

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant