WMHC Avanti: Kom gezellig bij ons hockeyen!

Hockey is voor iedereen! Het is een snelle en tactische sport, maar qua coördinatie geen makkelijke sport. Iedereen kan het echter wel leren mits er naast conditietrainingen en spelinzicht ook voldoende aandacht voor techniek is. Met John Haenen als hoofdtrainer en onze minstens zo gemotiveerde hulptrainers biedt WMHC Avanti kwalitatief hoogwaardig hockey voor heel Winterswijk en omstreken. Van prestatie- tot recreatief hockey ben je bij Avanti aan het juiste adres. Iedereen is en voelt zich welkom bij Avanti: ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’

Iedere zaterdag is het een komen en gaan van kinderen. In de van de wedstrijd rust wordt er fruit gegeten en na afloop van de wedstrijd wordt er ranja gedronken met de tegenstander. Wie er gewonnen heeft is niet meer belangrijk, de saamhorigheid en het plezier van het spel staan voorop. Op zondag wordt dit dunnetjes overgedaan door de seniorenteams.

Onze jongste jeugd traint op woensdagmiddag en ieder elftal traint 2 keer in de week. Tijdens de trainingen is er aandacht voor techniek, core stability en fysieke belasting.

Het belangrijkste is plezier in het hockeyspel en daarbuiten. Gedurende het jaar worden er dan ook veel (hockey-) activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een sinterklaasfilm voor de jongste jeugd, een hockeyclinic, een spannende dropping voor alle jeugdleden en het jaarlijkse familiehockeytoernooi waar ook veel oud-leden weer de stick in de hand nemen. Ook is er regelmatig een feestavond voor de senioren en organiseert onze sponsorcommissie jaarlijks een golftoernooi. Kortom, WMHC Avanti is een gezellige hockeyclub voor jong en oud, voor alle Winterswijkers en daarbuiten!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen hockeyen? Kom een keer proeftrainen als proeflid!
Weet je nog niet zeker of je bij ons wilt komen hockeyen? Kom dan eerst een paar keer meetrainen! Je mag 3 trainingen gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt. We hebben eventueel een stick en scheenbeschermers voor je te leen. Tevens krijg je van ons een bitje. Wil je je aanmelden? Op onze website (www.wmhc-avanti.nl) kan je je voor een proeflidmaatschap aanmelden of stuur een e-mail naar secretariaat@wmhc-avanti.nl. Daarna nemen wij contact met je op. Meestal kan je de week na je aanmelding al meedoen!

FUN in goed leren bewegen is KEY!
Vandaar dat de KNHB een speciaal programma heeft opgezet voor de 4en 5-jarigen onder de naam FUNKEY! Door al jong te starten met hockeyen werk je een goede breed motorische basis. WMHC Avanti bood al hockeylessen aan deze groep jongste spelers aan en zal dat ook voortzetten. Dus ook voor de jongste spelertjes geldt: kom gezellig bij ons sporten/hockeyen!

Ken je hockey7 al?
De KNHB is een aantal jaar geleden gestart met een alternatieve competitievorm op de vrijdagavond: Hockey 7. Dit is in Midden-Nederland inmiddels een groot succes en wordt nu uitgerold in andere delen van het land.

Spelregels Hockey 7:

 • Seniorencompetitie op vrijdagavond
  • Vaste teams van 7 tegen 7: mannen/vrouwen/gemengd.
  • Geen scheidsrechters, geen keepers.
  • Spelen op een half veld.
  • Zaalhockeyregels: niet slaan, niet hoog, pushen op doel.
  • Teams spelen op een avond twee wedstrijden van 25 minuten (drieluik).
  • Er wordt gespeeld in blokken van 6-8 weken.
  • Er wordt gespeeld tegen teams uit de regio.
  • Een team speelt ongeveer 1x per 2 weken.
  • Iedere vrijdag wordt er bij een andere vereniging gespeeld.

Voor vragen of aanmelding voor Hockey 7 stuur je een e-mail naar: hockey7@wmhc-avanti.nl. Vermeld je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op.

Sponsor worden?
Met ingang van het nieuwe hockeyseizoen zijn alle leden in een nieuw tenue gestoken, met dank aan onze kledingsponsoren.

Onze vereniging kan blijven bestaan middels trouwe sponsoren. Sponsoren die de hockeysport in Winterswijk ook een warm hart toedragen. Wil jij hier ook aan bijdragen en verdient jouw bedrijf een prominente plek langs ons veld of zie je andere sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie: sponsorcommissie@wmhc-avanti.nl.

Vrijwilligers gezocht!
WMHC Avanti is een mooie club met een prachtig sportcomplex waar altijd wel wat te doen is. Zoals vele verenigingen zijn we afhankelijk van onze vrijwilligers. Leden, ouders van leden, maar ook niet-leden die de club ondersteunen. Regelmatig hebben we (extra) hulp nodig bij een klusdag, achter de bar, bij scheidsrechterswerk op het veld of bij de organisatie van activiteiten. Vind je het leuk om ons daarbij te helpen? Daar zijn we heel blij mee. Neem dan contact met ons op via: secretariaat@wmhc-avanti.nl.

WMHC Avanti

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant