De voetbalclub voor iedereen

FC Winterswijk probeert een voetbalclub te zijn waar eenieder welkom is en waar alle voetballers/voetbalsters spelen met plezieren iedereen kan en mag presteren op zijn of haar niveau.

Iedereen mag erbij horen en zo proberen we één grote voetbalfamilie te creëren.

In het kader van ons bijna tien jarig bestaan als fusie vereniging, hebben we op zaterdag 2 juli jl. een verenigings-/familiedag georganiseerd.

Onder prachtige weersomstandigheden was er een mooi en gevarieerd programma voor alle jeugdleden, daarna een seniorenprogramma gevolgd door een BBQ en afsluitende feestavond.

De jeugd heeft de toekomst en is de basis voor stabiele vereniging. Opleiden en plezier zijn het allerbelangrijkste, maar presteren is géén vies woord.

Bij de jeugd hebben we in alle leeftijdsklassen vertegenwoordigende elftallen. De meisjes spelen vanaf O15 apart in een meisjescompetitie en daarvoor spelen ze mee in de jongenscompetities. Voor de allerjongsten zijn er mogelijkheden om mee te spelen bij de Ukkies, op zaterdagochtend en bij de mini’s zijn we van start gegaan met de Obbink cup. Voor informatie hierover kunt U terecht bij Leon ter Maat.

Bij de senioren (Vrouwen en Mannen) zijn er diverse mogelijkheden om te voetballen. Zo zijn er de reguliere competities voor zaterdag en zondag elftallen, zowel op recreatief als op prestatief niveau.

Daarnaast zijn er competities op vrijdagavond in diverse leeftijdsklassen. Mannen 35+, mannen 45+ en Vrouwen 18+. Tevens is er, in samenwerking met de andere voetbalverenigingen, een Walking Footbal groep op de vrijdagochtend.

Voor de thuiswedstrijden van ons eerste elftal op zondag proberen we altijd een gezellig en betrokken evenement te maken. Alle businessclubleden worden voor elke thuiswedstrijd persoonlijk uitgenodigd. In de businessruimte kan men elkaar ontmoeten voor en na de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje.

Ons gezellige clubhuis is voor iedereen een mooie plek om te genieten van een leuke “derde helft”.

 

Vrijwilligers gezocht !!!

Wil je alles binnen jouw grote vereniging optimaal laten verlopen heb je veel vrijwilligers nodig.

We mogen ons gelukkig prijzen dat er best wel een behoorlijk aantal vrijwilligers binnen onze vereniging actief zijn.

Maar, we kunnen er altijd meer gebruiken.

We zijn op zoek naar coördinatoren bij de diverse leeftijdsklassen, scheidsrechters op zaterdag, mensen die bardienst willen draaien en die willen helpen in de snackcorner.

Voel je je geroepen en wil je onderdeel uitmaken van de FC Winterswijk Familie, meld je aan. Wij willen graag gebruik maken van jouw mogelijkheden.

FC Winterswijk

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant