FC Trias, al 20 jaar dè club voor iedereen.

Op 2 juli 2022 bestond FC Trias al weer 20 jaar en dat hebben we gevierd! Allereerst was er voor de sponsoren een inspirerende avond  met zwemmer Maarten van der Weijden. Voor onze jongste leden werd een fantastische jeugddag georganiseerd en voor de senioren een gezellig huistoernooi. De jubileumactiviteiten werden afgesloten met een knallend feest op de jubileumdatum. Kortom, voor iedereen was er wat wils net zoals dat bij onze vereniging ook op sportief gebied geldt.

 

Voetbal voor alle leeftijden

Voor jong en oud(er) zijn er bij onze vereniging verschillende mogelijkheden.

JEUGD: Vanaf de leeftijd van 2 jaar kun je al bij onze vereniging terecht (zie info elders op deze pagina). Vanaf 7 jaar worden er op zaterdag wedstrijden gespeeld, waarbij iedereen wordt ingedeeld in een team dat bij hem of haar niveau past. 

HEREN: Zowel op zaterdag als zondag kan er door heren in competitieverband gespeeld worden op  prestatief en recreatief niveau. 

VROUWEN: Onze beide vrouwenteams komen uit in zondagcompetities. 

VROUWEN 18+ en 25+/HEREN 35+ en 45+: Voor degene die niet wekelijks op zaterdag of zondag wil voetballen, bestaat de mogelijkheid om af en toe op vrijdagavond enkele korte wedstrijden op een half veld (7×7) te spelen tegen clubs uit de regio. Uiteraard wordt ook dan afgesloten met een gezellige derde helft. 

LIEFHEBBERS: Tot slot bestaat de mogelijkheid op vrijdagochtend deel te nemen aan Walking Football, dat in samenwerking met een aantal andere verenigingen bij toerbeurt op ons complex plaatsvindt.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Marco Vredenberg (coördinator senioren), vtc@fctrias.nl /06-12427664

Dinand Oonk (coördinator vrouwen), meidenvrouwenafdeling@fctrias.nl / 06-52698408

 

Mini’s en ukkies

Bij FC Trias kunnen meisjes en jongens al vanaf 2 jaar beginnen met voetbal. Elke woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur ‘trainen’ deze kinderen op ons fraaie jeugdveld. 

Het Ukkievoetbal is er voor kinderen van 2-4 jaar.

Bij de Mini’s kunnen kinderen van 4-6 jaar terecht.  Om de twee weken spelen zij op zaterdagmiddag hun eigen FC Trias Mini Champions League. Net voor de winterstop en vlak voor de zomervakantie wordt er een heuse finale gespeeld, waarbij een fraaie beker voor de ‘winnaar’ natuurlijk niet mag ontbreken.

Proeftrainen kan natuurlijk. Neem dan vooraf even contact op met onze coördinatoren Udo van Dam (06-24791416) of Rody Poelhuis (06-31995322) of stuur een e-mail naar fctriascoordinatorjo9@gmail.com

 

Niet alleen maar voetbal op ’t Huitinkveld

Naast voetbal vinden er op onze thuisbasis ook andere activiteiten plaats. Zo wassen cliënten van Estinea al jaren onze wedstrijdkleding als dagbesteding. Met ingang van het seizoen 2022-2023 verzorgen zij ook de was voor SC Meddo. Met deze uitbreiding wordt er nu vier dagen per week op ’t Huitinkveld gewassen, waardoor maar liefst tien mensen een zinvolle daginvulling hebben.

Ook de lessen van de EHBO vereniging vinden alweer enige tijd plaats op het complex. Een samenwerking die naar tevredenheid verloopt!

 

Vrijwilligers gezocht!

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, ook FC Trias niet. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die een paar uurtjes willen helpen. Denk aan het ontvangen van de bezoekende teams (hosting), het verzorgen van de koffie en ranja voor spelers en begeleiding of het helpen in de kantine. Het is maar een greep uit de diverse taken die door vrijwilligers gedaan worden. Samen houden we de vereniging draaiende en het is nog leuk om te doen ook! Neem contact op met Léon ten Elshof via vrijwilligerscommissietrias@gmail.com of 06-51282852 als je nieuwsgierig bent hoe jij je steentje kunt bijdragen. 

FC Trias

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant