FC Winterswijk, het leeft weer helemaal

 

We zijn weer helemaal terug
Het woord Corona is gelukkig echt naar de achtergrond verdwenen, maar helemaal verdwijnen gaat het niet meer. Als club waar leden, sponsoren en donateurs samen komen zijn we hier hartstikke blij mee. Echter is er een toenemende trend en dat is afnemende vrijwilligers aantallen. Van degene die wat doen is de bereidheid gelukkig heel groot om de handen uit de mouwen te steken. Dat maakt FC Winterswijk uniek voor iedereen.
Gelukkig staat de club niet stil, want stilstand is achteruitgang. Er wordt hard gewerkt om de kwaliteit van het voetbal door de hele club op peil te houden. En ook na 10 jaar moeten onze communicatiekanalen weer passen bij de huidige tijd waarin apps en sociale media booming blijven. De wereld gaat steeds sneller en het geïnformeerd worden is meer vanzelfsprekend dan zelf informatie ophalen. De sociale factor die wij als FC Winterswijk blijven spelen is het binden van mensen, midden in de samenleving, van jong tot oud.

Afgelopen jaar hebben we zeker weer een paar hele mooie activiteiten op ons Sportpark Jaspers gehad. Zo kwam Sinterklaas met zijn pieten op bezoek, was het traditionele nieuwsjaarstoernooi en een toernooi voor G-elftallen. Met als laatste activiteit in het seizoen familiedag ALS voor Winterswijk. Vanuit de “stichting ALS” georganiseerd met veel medewerking van leden van FC Winterswijk. Hier zie je dat als je wat voor elkaar over hebt er iets heel moois kan ontstaan. Zo ook dat zowel “HIER zorg” als “Zozijn” dagbesteding uitvoeren op Sportpark Jaspers. Dit is tekenend voor de club FC Winterswijk, de voetbalclub in Winterswijk voor iedereen.

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant