HI, WIJ ZIJN FC TRIAS!

 

Een club waar niveau en plezier hand in hand gaan, een gemeenschapsclub, dé voetbalclub van Winterswijk en haar buurtschappen.

Een jonge eigentijdse vereniging waar vrouwenvoetbal al ruim 50 jaar een begrip is.

Een club die bestaat uit zo’n 1.200 leden, veel vrijwilligers en waar alles om de bal draait en IEDEREEN meedoet! Wij zijn een groep enthousiaste, gedreven en betrokken voetballiefhebbers die weten dat voetbal meer is dan een spel.

Sportcomplex ’t Huitinkveld is een aantrekkelijke en veilige voetbalomgeving waar prestatief en recreatief gevoetbald wordt. Het is een belangrijke ontmoetingsplek voor jong en oud, voor sportieve, sociale, maatschappelijke en economische activiteiten in Winterswijk.

EEN BALLETJE KAN RAAR ROLLEN…

Heb je het over FC Trias, dan heb je het over:

Breedtesport en prestatiecultuur, jeugdkampen, Frielinks Bözzels beker, vrijwilligersavonden, zomervoetbalavonden voor de jeugd, demonstratietrainingen, seizoensafsluitingen, voetbalkampen van de Graafschap, veldvoetbal meets zaalvoetbal, recreatief balletje trappen zonder verplichtingen, Oktoberfest, Supersundays, special Saturdays, walking footbal, inloopspreekuren fysiotherapie en podotherapie, clubhelden, proeftrainingen, participatieproject ‘Schone Was’ met Estinea, derde helft, vak 23, EHBO, etc.

Voor IEDEREEN, voor elke leeftijd, van jong tot oud, van klein tot groot, van zondag tot en met zaterdag rolt bij FC Trias de bal.

JE HEBT WEL KANSEN NODIG OM TE SCOREN

Mini’s en ukkies
Het Ukkievoetbal is er voor kinderen van 2-4 jaar. Bij de Mini’s kunnen kinderen van 4-6 jaar terecht.

JEUGD
Vanaf 7 jaar worden er op zaterdag wedstrijden gespeeld, waarbij iedereen wordt ingedeeld in een team dat bij hem of haar niveau past.

Voor info kun je bellen met coördinator Udo van Dam (06-24791416) of stuur een e-mail naar fctriascoordinatorjo9@gmail.com

VROUWEN
De vrouwenteams komen uit in zondagcompetities.

VROUWEN 18+ en 25+/HEREN 35+ en 45+
Voor degene die niet wekelijks op zaterdag of zondag wil voetballen, bestaat de mogelijkheid om af en toe op vrijdagavond enkele korte wedstrijden op een half veld (7×7) te spelen tegen clubs uit de regio.

HEREN: Zowel op zaterdag als zondag kan er door heren in competitieverband gespeeld worden op prestatief en recreatief niveau.

LIEFHEBBERS: De mogelijkheid bestaat om op vrijdagochtend deel te nemen aan Walking Football, dat in samenwerking met een aantal andere verenigingen bij toerbeurt op ons complex plaatsvindt.

MEER INFORMATIE en WEES WELKOM
Neem vrijblijvend contact op met: Marco Vredenberg (coördinator senioren), vtc@fctrias.nl /06-12427664 of Dinand Oonk (coördinator vrouwen), meidenvrouwenafdeling@fctrias.nl / 06-52698408. Bekijk ook eens onze website www.fctrias.nl.

 

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant