Kantinemedewerkers gezocht

 

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, zo ook Sportclub Meddo niet. En onze voetbalvereniging kan ook niet zonder derde helft. De plek waar de wedstrijd wordt nagepraat en de plek waar het altijd gezellig is voor onze leden. Wij zijn opzoek naar nieuwe kantinemedewerkers die ons huidige team willen komen versterken. Vind jij het leuk om eens per vier weken te helpen in onze kantine? Dan zijn wij opzoek naar jou. Wij zijn voornamelijk opzoek naar vrijwilligers voor de zondag.

Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Roel 0620214268

Huistoernooi als afsluiter

Het einde van seizoen 2022-2023 is bij Sc Meddo afgesloten met een groot huistoernooi. Het toernooi was terug van weggeest en met groot succes! Het huistoernooi is een toernooi waarbij iedereen mee mag doen. Vriendinnetjes, buurmannen, ooms en tantes deden mee. Dit zorgde voor leuke en sportieve wedstrijdjes. Het geslaagde en gezellige toernooi werd afgesloten met een gezellig feest in de feesttent.

Betaald voetbal bij Sc. Meddo!

Erik Snijders van Snijders aardappelen uit Meddo betaald alle contributie voor nieuwe jeugdleden bij Sc. Meddo. Dit doet hij al vanaf januari 2023 en nog tot en met september 2024. Dit is een sponsoring waar wij als Sc. Meddo onwijs blij mee zijn, want zo kan iedereen kennis maken met deze mooie sport en onze gezellige vereniging. Met deze actie hopen wij de jeugd uit Meddo én omgeving enthousiast te maken voor een leuk potje voetbal bij Sc Meddo. Wil je graag een keer vrijblijvend meedoen of gewoon eens komen kijken? Stuur dan een bericht naar: welkom@scmeddo.nl

Nieuwe website Sc Meddo

Met trots lanceren wij onze compleet nieuwe website! In de afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt door de Kansen voor Meddo-groep en het PR-team. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. Met oog op de toekomst is de site in een nieuw en overzichtelijk jasje gestoken. Bekijk onze website: www.scmeddo.nl

Aktief in de wijk: groot succes

Bij Sc Meddo zijn er in mei en juni toffe activiteiten georganiseerd voor de basisschoolleerlingen. Vanuit de gemeente is er een samenwerking met Actief Winterswijk en hebben buurtcoaches Stijn, Hans en Marijn gezellige en creatieve middagen georganiseerd. Op maar liefst vijf maandagen was het een gezellige en creatieve middag bij Sc Meddo.

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant