Open trainingen bij Archeus

 

Archeus start met open trainingen in de eerste week van de maand. Op deze trainingen ben je geheel vrijblijvend welkom om mee te trainen. Je kunt dan kennis maken met de manier van trainen, onze accommodatie en de andere lopers van Archeus. Deelname is gratis.

Verschillende trainingen; op de atletiekbaan, in het Rommelgebergte en duurloop.

Baantraining.

De open training op de baan is op dinsdag. Vanaf 19:30 ben je welkom als je begint en ontspannen wilt (leren) hardlopen en eventueel wilt  toewerken naar een 5 kilometer loop. Om 20:00 uur start je als je als loper al iets verder bent en je wilt verbeteren op afstanden van 5km tot de marathon.

Rommelgebergte

Lekker op zaterdagochtend opstarten in het bos. In een klein groepje loop je kleine stukjes, afgewisseld met oefeningen. De training is geschikt voor elk niveau.

Duurloop

Op Zondag heb je de keuze uit 2 duurloopgroepen. De ene (recreatieve) groep loopt afstanden tussen de 5 en 12 in een rustig tempo. De andere (prestatievere) groep loopt sneller en meestal iets langere afstanden t/m 21 kilometer en traint soms naar een marathon. Tijdens deze duurloop worden er regelmatig ook korte intervallen met hogere tempo’s gelopen.

En zoals je van Archeus mag verwachten zijn de trainingen onder begeleiding van een ervaren trainer.

Wanneer:
De open trainingen zijn er elke 1e week van de maand. Komende datums* :

  • Baantraining; Dinsdag 3 oktober, 7 november en 5 december om 19:30 en 20:00 uur
  • Rommelgebergte; Zaterdag 7 oktober, 11 november en 9 december om 9:00 uur**
  • Duurloop: Zondag 8 oktober, 12 november en 10 december om 9:00 uur

** Start op parkeerplaats trimbaan Rommelgebergte – Arrasveldweg. Andere dagen op de atletiekbaan aan de Vredenseweg 136.

* Wijzigingen voorbehouden. Kijk voor de actuele informatie over de open trainingen en het volledige overzicht van trainingstijden op onze website: www.av-archeus.nl

Train jij ook een keertje mee?

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant