Schoolkorfbaltoernooi

 

Woensdagmiddag 11 oktober organiseren wij weer ons jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi voor Winterswijkse basisschoolleerlingen uit de groepen 3 t/m 6! Een groot toernooi waar wij als kleine vereniging erg trots op zijn. De afgelopen jaren deden er maar liefst 40 teams mee. Benieuwd wie er dit jaar kampioen gaat worden? Kom vooral kijken op ons veld!

Ons E-team zoekt versterking!

Op dit moment neemt WIKO deel aan de competitie met een seniorenteam, B-team en C-team. Ook hebben we een E-team dat elke week fanatiek traint. Helaas kunnen zij nu nog geen wedstrijden spelen omdat we twee spelers tekortkomen. Daarom zijn we op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar die het leuk vinden om te komen korfballen. Ken jij iemand die mogelijk interesse heeft? Hij/zij kan vrijblijvend een aantal keer komen meetrainen op de donderdagavond van 19.00-20.00 uur.

Wat maakt korfbal nou zo uniek?

Korfbal is een echte familiesport. Van jong tot oud, iedereen kan komen korfballen! Bovendien kan je zowel met je vrienden als vriendinnen samen in een team spelen, want bij korfbal zijn de teams in alle leeftijdsklassen gemengd.

Daarnaast heeft korfbal een veld- en zaalcompetitie. Van het voorjaar tot het najaar spelen we lekker buiten op ons veld, en tijdens de winter korfballen we in de zaal.

Sportiviteit en gezelligheid

Naast dat er bij WIKO fanatiek wordt gekorfbald is er ook veel ruimte voor gezelligheid. Het hele jaar door organiseren we leuke activiteiten voor zowel jeugd als senioren. Zo organiseren we bijvoorbeeld een leuke seizoenstart en -afsluiting, teamuitjes, onderlinge toernooien en stonden er een aantal seniorenleden afgelopen zomer als vrijwilliger op de Zwarte Cross.

Kom je een keer meetrainen?

Als het je leuk lijkt om korfbal een keer vrijblijvend te proberen kan je contact met ons opnemen voor een proeftraining. Dit kan door te mailen naar info@kvwiko.nl

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant