Succesvol Trainingskamp Zwemselectie

 

Een deel van zwemselectie van WWV ging begin september op trainingskamp in het LosbergBAD te Stadtlohn net over de grens in Duitsland.

In vier zwemsessies verdeeld over vrijdagavond, zaterdag en zondagmorgen werden er door de diverse selecties 16 tot 20 kilometer afgelegd in het prachtige 50 meter buitenbad.

Naast het bad mochten we van SV-B├Ąder GmbH Stadtlohn de tenten opzetten en een heus kamp maken. De sfeer was erg goed net als het weer overigens.

Er werd niet alleen gezwommen maar ook diverse spellen gedaan om de teamgeest te versterken, zodat iedereen elkaar beter leerde kennen.

We gaan volgend jaar zeker weer!

Ben jij de nieuwe Ranomi Kromowidjojo?

Je staat op het startblok, een paar seconden is het doodstil. Dan: een fluit signaal. Je duikt zo ver je kunt en zwemt keihard. Als je de kant aantikt staat iedereen te juichen!. Een wedstrijd winnen geeft een geweldig gevoel. Maar daar moet je eerst veel voor trainen. Bij de Winterswijkse Watersport Vereniging doe je dit samen met heel veel anderen.

De leden van WWV hebben de afgelopen jaren veel medailles gewonnen. Een aantal van hen wist Gelders kampioen te worden en er werden zelfs prachtige resultaten op de Nederlandse kampioenschappen geboekt.

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant