WMHC Avanti: Kom vrijblijvend kennismaken met hockey

 

Hockeyen bij Avanti is voor jeugd en senioren die van de buitenlucht houden. De jongste leden leren spelenderwijs de beginselen van de hockeysport. Al onze leden trainen wekelijks. Doe je mee in de competitie, dan ga je in het weekend samen op pad om wedstrijden te spelen.

Er gebeurt zoveel meer op onze mooie club. Er worden veel (hockey-) activiteiten georganiseerd. Om een aantal voorbeelden te noemen waar veel van onze enthousiaste leden aan meedoen:

 • Een filmmiddag voor de jongste jeugd.
 • De jaarlijkse hockeyclinic.
 • Het jaarlijkse familiehockeytoernooi waar ook veel oud-leden weer de stick in de hand nemen.
 • Ook is er regelmatig een feestavond voor senioren en organiseert onze sponsorcommissie jaarlijks een golftoernooi.
 • Ook buiten Avanti doen we leuke dingen met onze leden zoals bijvoorbeeld bardienst draaien op de Zwarte Cross.
 • Aankomend seizoen hebben we nog veel meer leuke activiteiten omdat Avanti 90 jaar bestaat!

Heb je het al in de gaten? WMHC Avanti is een gezellige hockeyclub waar naast hockey nog veel meer gebeurt.

Met trainers John, Lars en de gemotiveerde hulptrainers biedt WMHC Avanti kwalitatief hoogwaardig hockey voor Winterswijk en omstreken. Van prestatief tot recreatief hockey ben je bij Avanti aan het juiste adres. Iedereen is en voelt zich welkom bij Avanti, want we houden van ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’

Wanneer je je aanmeldt als proeflid, dan kun je meteen ondervinden of hockey iets voor jou is door een paar keer mee te trainen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen hockeyen? Kom een keer vrijblijvend trainen.
Wanneer je wilt ervaren of hockey een leuke sport voor jouzelf of je kind is, kom dan eerst een paar keer meetrainen! Je mag drie trainingen gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt. We hebben een stick en scheenbeschermers voor je te leen en je krijgt van ons je eigen bitje. Op onze website (www.wmhc-avanti.nl) meld je aan voor een proeflidmaatschap. Wij nemen contact met je op, zodat je snel kunt ervaren hoe leuk hockey is.

We krijgen nog wel eens de vraag of je ook na je jeugd nog kunt starten met hockeyen. Natuurlijk! En of het niet moeilijk is om te starten in een team dat al langer hockeyt. Nee hoor, dat valt mee omdat we voor nieuwe leden die starten met hockey de inlooptraining hebben. Daar krijg je uitleg en kun je eerst oefenen voordat we je indelen bij een team. Je overlegt zelf met de trainer wanneer je doorschuift naar een team. Dat kan soms snel, maar als je liever nog wat langer oefent dan kan dat ook. En ook als je geen wedstrijden wilt spelen, is dat natuurlijk mogelijk. Dan wordt je trainingslid.

FUN in goed leren bewegen is KEY! Vandaar dat de KNHB een speciaal programma heeft opgezet voor de 4en 5-jarigen onder de naam FUNKEY! Door al jong te starten met hockeyen legt je kind een goede basis voor zijn of haar motoriek. Wij bieden al langer met veel plezier hockeylessen aan deze jongste spelers aan. Wil je met jouw kind vrijblijvend komen kijken? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@wmhc-avanti.nl. We plannen een kijkmiddag met je in. Als je kind het leuk vindt, mag hij of zij gelijk meedoen.

Ken je hockey7 al?

Hockey7 is voor de hockeyer die in het weekend niet beschikbaar is voor de competitie maar nog wel graag een wedstrijd wil spelen. Het is voor de leeftijdsgroep vanaf 25 jaar oud.

 • Seniorencompetitie op vrijdagavond
  • Vaste teams van 7 tegen 7: mannen/vrouwen/gemengd.
  • Geen scheidsrechters, geen keepers.
  • Spelen op een half veld.
  • Zaalhockeyregels: niet slaan, niet hoog, pushen op doel.
  • Teams spelen op een avond twee wedstrijden van 25 minuten (drieluik).
  • Er wordt gespeeld in blokken van 6-8 weken.
  • Er wordt gespeeld tegen teams uit de regio.
  • Een team speelt ongeveer 1x per 2 weken.
  • Iedere vrijdag wordt er bij een andere vereniging gespeeld.

Voor vragen of aanmelding voor Hockey 7 stuur je een e-mail naar: hockey7@wmhc-avanti.nl. Vermeld je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op.

Sponsor worden?
Onze vereniging kan blijven bestaan mede dankzij onze trouwe sponsoren. Sponsoren die de hockeysport in Winterswijk een warm hart toedragen. Wil jij hier ook aan bijdragen en verdient jouw bedrijf een prominente plek langs ons veld of zie je andere sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie: sponsorcommissie@wmhc-avanti.nl.

Vrijwilligers gezocht!
WMHC Avanti is een mooie club met een prachtig sportcomplex waar altijd wel wat te doen is. Zoals vele verenigingen zijn we afhankelijk van onze vrijwilligers. Leden, ouders van leden, maar ook niet-leden die de club ondersteunen. Regelmatig hebben we (extra) hulp nodig bij een klusdag, achter de bar, bij scheidsrechterswerk op het veld of bij de organisatie van activiteiten. Vind je het leuk om ons daarbij te helpen? Daar zijn we heel blij mee. Neem dan contact met ons op via: secretariaat@wmhc-avanti.nl.

 

 

De Sportkrant Winterswijk is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Winterswijk is onderdeel van De Sportkrant